Innova Didàctic és una  empresa dedicada a la robòtica didàctica que neix l’any 2011 i que, a través de la venda on-line principalment dirigida a la comunitat educativa, ofereix tot els components i material divers necessaris per al disseny i la construcció de robots didàctics.
A finals del 2015 l’empresa arriba a la seva màxima capacitat de resposta davant la demanda de serveis rebuda, fent-se evident la necessitat d’ampliació de les instal·lacions, del personal contractat, així com del creixement de l’oferta de serveis i de productes.
Així es reinveinta la nova Innova Didactic, més àmplia, més professionalitzada i amb més capacitat per oferir serveis i productes a la comunitat educativa i al públic en general. Es presenta com un projecte col·laboratiu que vol ser un punt de referència de la innovació i la tecnologia.
Innova didàctic és una empresa basada en una economia col·laborativa en la que a més del capital i coneixement local aportat , diversos experts d’arreu delpaís col·laboren tant amb coneixement i recursos humans com amb recursos econòmics.

ELS 3 EIXOS PRINCIPALS D’INNOVA DIDACTIC

 

1. ROBÒTICA DIDÀCTICA

sens dubte el departament estrella de l’empresa. Dins d’aquest apartat s’ofereixen:

a) VENDA DE DISSENYS PROPIS

Innova Didàctic es creadora de tecnologia i dissenya material per al treball amb projectes de robòtica didàctica i altres. Té conveni amb empreses punteres de proximitat com la fundació CIM de la UPC, però també amb entitats foranies com la Universitat de Tianjin a Xina amb qui col•laborem de forma molt activa en temes de I+D del sector didàctic.

b) VENDA DE ROBOTS COMERCIALS

Innova Didactic també ofereix des de la seva web la venda de robots comercials d’altres marques i llenguatges de programació (Lego, Bee Bots,…) apropiats a diferents nivells educatius ( Infantil, Primària, ESO, Batxillerat i CCFF).

c) VENDA DE COMPONENTS ROBÒTICA DIY (VENDA ON LINE)

L’empresa contempla també la possibilitat que els usuaris es dissenyin i construeixin e

 

ls seus propis productes. Així, a la web s’hi podran trobar els components que docents, principalment, i públic en general necessitin per crear els seus robots.

2. IMPRESSIÓ 3D

Un dels productes més actuals i en plena evolució.
Innova Didactic posa a la venda:
• IMPRESSORES COMERCIALS Up Mini2 i Up Box, amb cursos de formació.
• ACCESSORIS i CONSUMIBLES: Scanners i filaments. Innova és distribuidora de la marca ESUN.

 

 

3. FORMACIÓ PER A JOVES I ADULTS

 

Oferim tallers extraescolars per als joves i adults en general, i professors en particular, a les nostres instal·lacions i a les escoles.
Oferim cursos en: Beebots, Lego Wedo, Lego Mindstorms, Lego Boost, Edison, Impressió i programació d’un robot amb Scratch i Snap4Arduino.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *